Trädgren
 

Behandlingar

Bokning av behandling bör helst ske en vecka i förväg på telefonnummer 08-507 330 44 eller 08-507 330 31.

Avbokning måste ske senast 24 h innan behandling.

Klassisk Massage och Naprapati

620 krKlassisk massage 50 min
En helkroppsmassage som gör dina spända muskler mjuka och elastiska. Massagen ökar blodcirkulationen och hjälper dig att slappna av. Djupgående massage och bearbetning av spända muskler och muskelknutar.

450 krKlassisk massage 25 min
Rygg- och nackmassage som mjukar upp och hjälper dig att slappna av. Djupgående massage och bearbetning av spända muskler och muskelknutar.

Spa-Meny

685 krSpa-massage, 50 min
En mjuk och avstressande helkroppsmassage. Spa-massagen påverkar blodcirkulationen och mjukar upp lättare muskelspänningar, ger en djupare,lugnare andning och motverkar stress. Aromaoljan tillför kroppen fukt och doften väljs ut efter Ditt behov.

700 krSpa-massage med varm olivolja 50 min
Här används en varm olivolja som masseras in i kroppen med långsamma, stora rörelser, vilket ger en avslappnande och behaglig känsla. Olivoljan är cirkulationshöjande och närande och gör din hud mjuk och smidig. Massage av rygg, nacke, bak-och framsida ben, fötter, mage, armar och händer.

1200 krExklusiv Spa-massage 1 timme och 50 min
Behandlingen börjar med en skön kroppspeeling som avlägsnar gamla hudceller och gör kroppen mjuk och len. Därefter får du en Spa-massage med en mineralrik kräm och valfri aromaolja. Sedan följer en hårbottenmassage. Behandlingen avslutas med ansiktsrengöring, ansiktsmask och en avstressande ansiktsmassage. Du får låna en skön frottérock under Din spa-vistelse.

400 krAnsiktskur, 40 min
En ansiktsrengöring med djuprengörande gelé, ansiktsmask som rengör och förfinar hudytan och en skön ansiktsmassage. Behandlingen avslutas med en hårbottenmassage.

350 krRen och len 25 min
En skön kroppspeeling som avlägsnar gamla hudceller och gör kroppen mjuk och len. Bra för dig som vill förbereda dig inför solsemestern och bevara solbrännan. Avslutas med en härlig kroppsspray som innehåller kamomill.