Trädgren
 

Vill du bli ännu effektivare i din träning?

Vi hjälper dig gärna med olika träningsprogram och träningsinspiration. Hos oss kan du boka personlig tränare, licenserad styrkeinstruktör och kostrådgivare.

JOHN 'JP' LANNEFORS

John 'JP' Lannefors har genomgått flera träningsutbildningar på bla 'The Academy' och är Lic. Personlig Tränare och Kostrådgivare. Genom att vara lyhörd, ödmjuk och engagerad så kommer 'JP' tillsammans med ditt hårda arbete se till att ni tillsammans når utsatta tränings-, eller kostmål. Är du intresserad av att anlita 'JP' så bokar du en kostnadsfri konsultation där ni tillsammans går igenom din aktuella nivå och vilka mål du har med din träning och/eller din kost. Utifrån detta samtal bestämmer ni sedan hur ni går vidare. På sin fritid spelar John helst Amerikansk Fotboll för Täby.


PT DUO

Vad är PT Duo?

PT Duo är för till dig som vill träna med en personlig tränare men samtidigt vill göra det tillsammans med en vän, kollega eller respektive! Att träna ihop och peppa varandra gör att man får ut det lilla extra av träningen. Samtidigt som du har en personlig tränare som styr upp med roliga övningar och hjälper er med rätt teknik för att slippa skador mm.

Varför välja PT Duo?

Man kan ha ett gemensamt mål, ett motionslopp man ska genomföra tillsammans eller helt enkelt för de är roligare att vara två!
Ni blir två som delar på priset vilket gör att PT Duo blir oerhört prisvärt. När du väljer att träna ihop med någon blir det dessutom lättare att träningen blir av.

10 klipp kort – 30 minuter för 5 600:- för 2 personer

Kontakta John på nybrogatan@morningtonhealthclub.se för mer info eller för boka in ert första pass.

Priser PT

Personlig träning 55 min Pris motsvarar pris/tillfälle
Ett tillfälle 750 SEK
5 tillfällen à 55 min 3 450 SEK 690 SEK
Personlig träning 30 min Pris motsvarar pris/tillfälle
Ett tillfälle 400 SEK
5 tillfällen à 30 min 1 875 SEK 375 SEK
10 tillfällen à 30 min 3 500 SEK 350 SEK

Gravid / mammaträning

Kom i form under och efter din graviditet

MHC har kunskapen att hjälpa dig att stärka din kropp som utsetts för stora förändringar under din graviditet, med rätt träning så har du möjligheten att förebygga diverse komplikationer som kan dyka upp längs vägen och även bibehålla formen. Med hjälp av en personlig tränare så ser vi till att din träning sker säkert och korrekt.

Kontakta oss för ett upplägg som passar just dig!