Trädgren
 

Medlemskap

Vi erbjuder flera typer av medlemskap där det alltid ingår lån av handduk och vattenflaska, träningsvägledning med tränare samt tillgång till gymmet och våra gruppass inom- och utomhus. I flera kort ingår dessutom en BodPod-mätning samt kostföreläsningar med Paulúns Näringscenter. För detaljer klicka här

Bod Pod-mätning

En Bod Pod mäter kroppssammansättningen i form av fett kontra övrig massa. Det är ett perfekt verktyg om du ska göra en större förändring, vill komma i form, gå ner i vikt eller upp i vikt. Du får direkt koll på att din förändring sker med kvalité, dvs att du bygger muskler och tappar fett och inte tvärtom.

Mätningen sker i åtsittande underkläder, utan vaddering eller bygel. Du ska inte ha ätit eller tränat två timmar innan mätningen.

Pris: 450 kr

Kostcoachning

Flera av oss är utbildade kostrådgivare och vi erbjuder längre eller kortare utbildning inom kost och näring.

Pris 1 gång à 60 min: 600 kr

Kostcoachning i grupp

En spännande variant på kostrådgivning och näringslära är att gå och handla tillsammans i en matvarubutik. Tillsammans läser och tyder innehållsförteckningarna på olika varor och lär oss vad som skiljer dem åt. Väljer man ett paket med 3 ggr ingår ett besök i butiken.

Pris 1 gång à 60 min: 400 kr/pers (4-15 pers)
Pris 3 ggr, 60 min + 90 min + 90 min (till butiken 1 av dessa, föreläsning & diskussion de andra 2): 1200 kr/pers (4-8 pers)

Drop-In

Enstaka inträde till Mornington Health Club med tillgång till gym och gruppass, inklusive lån av handduk och vattenflaska.

Pris: 200 kr

För bokning ring 08-507 332 38 eller maila bromma@morningtonhealthclub.se