Trädgren
 
Bike

Cykel inomhus - spinning. Både för dig som inte cyklat så mycket tidigare och för dig som är van. Effektiv konditionsträning och fokus på rätt teknik. Kom i god tid innan passet börjar för att ställa in din cykel.

Cardio Boxing

Kombinationer med kickar och slag mot stående säck till musik.

Circle loop

Intervallträning med funktionella övningar mot klockan. Passet kan anpassas så alla kan hitta en utmanande nivå. Garanterat flås och svett!

Cirkelträning

Traditionell cirkelträning där vi tränar styrka, kondition, rörlighet och balans i en mix av olika övningar.

Core

Ett styrkepass där vi lägger fokus på mage, rygg och bäcken som är kroppens centrum för rörelse och balans.

Cross

Ett styrke- och konditionspass med funktionella rörelser utförda under hög intensitet och mot klockan. Antingen givet antal övningar så snabbt som möjligt eller en given tid under vilken du skall utföra så många rundor/övningar du kan.

Klättring

Klättra uppför husfasaden, 16 meter. Utmanar greppstyrka och kroppskontroll, höjer även pulsen. En säkrare finns för din säkerhet.

Löpning

Löpning utomhus i närområdet, passet kan innehålla intervaller, backträning, löpstyrka eller andra löprelaterade övningar. Passet anpassas så att alla kan följa med.

Cardio Boll 45

Ett intervallbaserat pass med övningar du säkert känner igen tillsammans med en medicinboll.

Push

Ett pumpinspirerat pass där vi med hjälp av hantlar tränar styrka för hela kroppen.

Senior

Till skön musik tränas kroppens funktioner med styrka core och extra betonad balans och rörlighet. Övningar utförs med låg intensitet, lugnt tempo och skonsam belastning. Innan passet har vi en kort kaffestund tillsammans.

SOMA Moves

SOMA Moves är en holistisk fysträning som är atletisk men ändå mjuk. Du arbetar med endast kroppen som motstånd och med underlaget som ditt redskap. Hela passet är ett oavbrutet flöde av olika rörelsemönster där vi tränar styrka, kondition, balans, rörlighet och stabilitet.

Tabata-cardio 30

Högintensiv konditionsträning i korta intervaller. Stärker hjärtat och höjer mjölksyratröskeln.

Sauna Yoga 30

I 50 graders värme utförs enkla övningar som lindrar spänningar och stillar sinnet.