Trädgren
 

Vill du bli ännu effektivare i din träning?

All vår personal har grundutbildning inom anatomi och fysiologi, de flesta hos The Academy, samt första hjälpen och hjärt- och lungräddning. Flertalet har också gått hälsoinformatörsutbildning. De är på olika sätt involverade i Mornington Health Club parallellt med andra arbetsuppgifter på Mornington Hotel. Därför kan du möta samma person vid incheckningen till hotellet som på kvällens bikepass, eller samma person i lunchrestaurangen som på morgonen var din personlige tränare. Detta ser vi som en styrka tillsammans med ett otroligt personligt engagemang vilket sprider glädje och motivation hos oss!
Christina Hamrin

Christina Hamrin

Christina Hamrin är Lic. Personlig tränare (The Academy), håller i cirkelpass, bikepass och sköter Mornington Brommas revenue management. Christina är en inbiten löpare, skidåkare och seglare.

Pernilla Larsson

Pernilla Larsson

Pernilla är utbildningsansvarig för Mornington Health Club och ekonomichef på Mornington Hotel Bromma. Pernilla inspireras av att träna gruppass och är själv en av ledarna för core, push- och bikepass. Hon är drivande för vår personals och våra produkters utveckling, så ge henne tips om det är något du saknar!

Linda Thorén

Linda Thorén

Linda varvar sin hotellchefstjänst med att hålla i tuffa bikepass, gärna med pulsbaserad träning. Vid speciella tillfällen kör Linda även aeroboxpass tillsammans med Märit. Hon tycker om att träna cross med tuffa tag.

Petra Fröderberg

Petra Fröderberg

Petra leder Soma Moves, Yoga och Sauna Yoga på Mornington Health Club. Petra är också van löpare och intresserad & kunnig inom kost - vegetariskt och rawfood.

Sarah Johansson

Sarah Johansson

När du går på Mornington Health Clubs Cardio Boxing så är det Sarah Johansson som är din instruktör. Sarah är utbildad hudterapeut och sköter Mornington Brommas ekonomi och administration.

Märit Andersson

Märit Andersson

Märit tränar helst utomhus, springer och åker skidor. Deltar gärna i lopp tillsammans med kollegor. Till vardags arbetar hon som hotelldirektör och hoppar in och leder cirkelpass.

Mary Ann Sandqvist

Mary Ann Sandqvist

Håller i walkingpass och jobbar som ansvarig för Facility Service. Tränar gärna bike och core.

Kenneth Roslund

Kenneth Roslund

Kenneth Roslund brinner för löpning och deltar i flera träningsresor per år. Kenneth håller i några av Morningtons löppass och även han tränar för 'Klassikern' . Du hittar även Kenneth på hotellet där han är en av våra Floor Managers.

Micael Hedbäck

Micael Hedbäck

Micael är gammal hockeykille och är idag tränare för ett ungdomslag. Han gillar att åka skidor och är på väg att genomföra Klassikern. På Mornington håller han i våra löppass samt jobbar som Key Account Manager.

Rosa Escobar

Rosa Escobar

F:n tjänstledig för att utbilda sig till naprapat. Rosa är Lic Personlig tränare, kostrådgivare och läser nu till naprapat på Naprapathögskolan. Rosa är en hängiven löpare och har erfarenhet av att delta i löptävlingar med goda resultat. Rosa är utbildad massör och arbetar för närvarande på lördagar, främst med massage och leder crosspass.