Trädgren
 

Vill du bli ännu effektivare i din träning?

All vår personal har grundutbildning inom anatomi och fysiologi, de flesta hos The Academy, samt första hjälpen och hjärt- och lungräddning. Flertalet har också gått hälsoinformatörsutbildning. De är på olika sätt involverade i Mornington Health Club parallellt med andra arbetsuppgifter på Mornington Hotel. Därför kan du möta samma person vid incheckningen till hotellet som på kvällens bikepass, eller samma person i lunchrestaurangen som på morgonen var din personlige tränare. Detta ser vi som en styrka tillsammans med ett otroligt personligt engagemang vilket sprider glädje och motivation hos oss!
Christina Hamrin

Christina Hamrin

Christina Hamrin är Lic. Personlig tränare (The Academy), håller i cirkelpass, bikepass och sköter Mornington Brommas revenue management. Christina är en inbiten löpare, skidåkare och seglare.

Pernilla Larsson

Pernilla Larsson

Pernilla är utbildningsansvarig för Mornington Health Club och ekonomichef på Mornington Hotel Bromma. Pernilla inspireras av att träna gruppass och är själv en av ledarna för core, push- och bikepass. Hon är drivande för vår personals och våra produkters utveckling, så ge henne tips om det är något du saknar!

Petra Fröderberg

Petra Fröderberg

Petra leder Soma Moves, Yoga och Sauna Yoga på Mornington Health Club. Petra är också van löpare och intresserad & kunnig inom kost - vegetariskt och rawfood.

Märit Andersson

Märit Andersson

Märit tränar helst utomhus, springer och åker skidor. Deltar gärna i lopp tillsammans med kollegor. Till vardags arbetar hon som hotelldirektör och hoppar in och leder cirkelpass.

Micael Hedbäck

Micael Hedbäck

Micael är gammal hockeykille och är idag tränare för ett ungdomslag. Han gillar att åka skidor och är på väg att genomföra Klassikern. På Mornington håller han i våra löppass samt jobbar som Key Account Manager.